Myydään suurihopea kani lemmikiksi.

"Tapion Tytär Tellervo" s. 17.5.2019. Paino 3,7kg naaras Kasvatamme suurihopeita etupäässä lihantuotantoon. Tellervo on kuitenkin kooltaan liian pieni ja siro ja ei sovi jalostukseen tästä syystä. Tellervo on luonteeltaan ihanan ystävällinen ja sopisikin herttaisen luonteensa vuoksi paremmin lemmikiksi kuin pataan laitettavaksi. Tellervon etutassut on hieman sisäänpäin kääntyneet ja ei siksikään sovi siitokseen, mutta menoa se ei haittaa ja leppoisa pupu kaipaakin nyt sitä omaa hyvää kotia. Tellervo asui pitkään siskonsa kanssa ilman ongelmia, joten hän saattaisi sopia myös kaveriksi toiselle pupulle. Hän ei ole myöskään osoittanut mitään agressiivisuutta lajikumppeneita eikä hoitajia kohtaa

© 2019 Ellun kanat ja munat

Ellun kanat ja munat

Elina Lindström

044-5372335

ellunkanatjamunat@gmail.com

Ristisillantie 187 A

25320 RAATALA

Y: 2385724-2

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).