Pienkanalakurssit 2020

Supersuositut kanakurssit jatkuvat! Vuoden 2020 kurssipäivät ovat 21.3, 18.4, 5.5. ja 22.5. Pienkanalan perustaminen on kurssin aiheena ja kaikki uudet kesäkanalan hoitajat ovat tervetulleita kurssille! Jos sinulla ei vielä ole kanalaa niin kurssilta saat tuhdit eväät oman kanaharrastuksen alkuun. Kolmatta vuotta pidetyt kurssit jatkuvat tänäkin keväänä. Muutama vuosi sitten huomasin, että kanaharrastajat haluavat käytännön vinkkejä kanojen hoitoon. Puhelin pirisi ja viestejä tulvi kaikista kanavista minulle. Päätinkin ottaa härkää sarvista tarjota mahdollisuuden tutustua kanalaan ja kertoa vinkkejä kanojen hoitoon. Itse kävin monilla kursseilla kanaharrastuksen alussa. Olen käynyt muunmuass

© 2019 Ellun kanat ja munat

Ellun kanat ja munat

Elina Lindström

044-5372335

ellunkanatjamunat@gmail.com

Ristisillantie 187 A

25320 RAATALA

Y: 2385724-2

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).