• Koolle Oy

2019 Pienkanala-kurssipäivät julkaistu!

16.3, 6.4, 27.4, 18.5, 15.6. Klo 10-14.

Osta paikkasi nettikaupastani: http://ellunkanatjamunat.mycashflow.fi/category/4/kurssit

Haaveiletko omista kanoista?

Käyskenteleekö pihallasi jo muutama kotkotti? Omistatko jo kanoja ja haluat päivittää tietojasi? Tule Pienkanala- kurssille saamaat perustiedot kanojen hoidosta. Kurssi on tarkoitettu kaikille kanoista kiinnostuneille eikä vaadi mitään aikaisempaa kokemusta kanoista.

Kurssi on rento ja käytännön läheinen 4 tunnin lyhytkurssi. Pääset tutustumaan pienkanalaan ja maatiaiskanoihin paikan päällä. Keskustellaan ja vaihdetaan kokemuksia. Kurssilta saat valmiudet oman kanalan perustamiseen. Kurssin aiheet: -kanalan rakenteet ja olosuhteet -luvat, ilmoitukset ja testit -kanojen ruokinta, hoito ja terveys -tipujen haudonta ja hoito -kirjalliset ohjeet kukon lopetukseen Kurssin pitää Ellun kanojen ja munien "Ellu" Elina Lindström. Maatiaiskanojen kasvattaja jo vuodesta 2009.

Kurssin hinta sisältää kahvit ja kurssimateriaalin. Perheenjäsenen halvemman lipun voit tilata samaan talouteen kuuluvalle puolisolle tai lapselle, kun yksi perheestä ostaa normaalihintaisen lipun. Opiskelemme ulkona ja sisällä, välissä pidetään kahvitauko. Pukeuduthan sään mukaan.

Paikkoja on rajoitetusti! Joten valitse mieluinen päivä ja osta paikkasi kurssille :-)

100 katselukertaa

© 2019 Ellun kanat ja munat

Ellun kanat ja munat

Elina Lindström

044-5372335

ellunkanatjamunat@gmail.com

Ristisillantie 187 A

25320 RAATALA

Y: 2385724-2

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).