top of page
  • Writer's pictureElina Lindström

2019 Pienkanala-kurssipäivät julkaistu!

16.3, 6.4, 27.4, 18.5, 15.6. Klo 10-14.

Haaveiletko omista kanoista?

Käyskenteleekö pihallasi jo muutama kotkotti? Omistatko jo kanoja ja haluat päivittää tietojasi? Tule Pienkanala- kurssille saamaat perustiedot kanojen hoidosta. Kurssi on tarkoitettu kaikille kanoista kiinnostuneille eikä vaadi mitään aikaisempaa kokemusta kanoista.

Kurssi on rento ja käytännön läheinen 4 tunnin lyhytkurssi. Pääset tutustumaan pienkanalaan ja maatiaiskanoihin paikan päällä. Keskustellaan ja vaihdetaan kokemuksia. Kurssilta saat valmiudet oman kanalan perustamiseen. Kurssin aiheet: -kanalan rakenteet ja olosuhteet -luvat, ilmoitukset ja testit -kanojen ruokinta, hoito ja terveys -tipujen haudonta ja hoito -kirjalliset ohjeet kukon lopetukseen Kurssin pitää Ellun kanojen ja munien "Ellu" Elina Lindström. Maatiaiskanojen kasvattaja jo vuodesta 2009.

Kurssin hinta sisältää kahvit ja kurssimateriaalin. Perheenjäsenen halvemman lipun voit tilata samaan talouteen kuuluvalle puolisolle tai lapselle, kun yksi perheestä ostaa normaalihintaisen lipun. Opiskelemme ulkona ja sisällä, välissä pidetään kahvitauko. Pukeuduthan sään mukaan.

Paikkoja on rajoitetusti! Joten valitse mieluinen päivä ja osta paikkasi kurssille :-)

Pienkanalakurssi

111 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tilaa kuulumisia sähköpostiisi täyttämällä alla oleva lomake 

bottom of page