• Koolle Oy

Myydään suurihopea kani lemmikiksi.

"Tapion Tytär Tellervo" s. 17.5.2019. Paino 3,7kg naaras

Kasvatamme suurihopeita etupäässä lihantuotantoon. Tellervo on kuitenkin kooltaan liian pieni ja siro ja ei sovi jalostukseen tästä syystä. Tellervo on luonteeltaan ihanan ystävällinen ja sopisikin herttaisen luonteensa vuoksi paremmin lemmikiksi kuin pataan laitettavaksi.

Tellervon etutassut on hieman sisäänpäin kääntyneet ja ei siksikään sovi siitokseen, mutta menoa se ei haittaa ja leppoisa pupu kaipaakin nyt sitä omaa hyvää kotia. Tellervo asui pitkään siskonsa kanssa ilman ongelmia, joten hän saattaisi sopia myös kaveriksi toiselle pupulle. Hän ei ole myöskään osoittanut mitään agressiivisuutta lajikumppeneita eikä hoitajia kohtaan, alkuun on tietysti hieman ujosteleva, mutta tutustumisen jälkeen tulee esiin leppoisa luonne. Kanien toimeen tuleminen on aina hyvin yksilöllistä ja tapauskohtaista, joten takuuta siitä ei voi antaa.

Kani myydään sukutaulun kanssa, tatuoituna ja rokottamatta. Suosittelen kanille RHD rokotusta, jos se pääsee ulkoilemaan tai sille tulee lajitoveri.

Tellervo ottaa lepiä vaikka hoitaja kohnaa häkissä.

Kasvatamme suurihopeita lihantuotantoon, näyttelyihin ja lemmikiksi. Myös siitokseen on lupaavia yksilöitä myynnissä. Kysy lisää! Tellervon hinta on 60€, näyttely- tai siitoskanit 80€.

Kyselyt yhteystietolomakkeella tai sähköpostiin ellunkanatjamunat @ gmail.com

© 2019 Ellun kanat ja munat

Ellun kanat ja munat

Elina Lindström

044-5372335

ellunkanatjamunat@gmail.com

Ristisillantie 187 A

25320 RAATALA

Y: 2385724-2

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).