top of page

Kevään 2022 kanakurssit

Päivitetty: 1. kesäk. 2022

Perustatko pienkanalan? Haluatko kasvattaa terveitä ja pitkäikäisisä kanoja? Haudotatko tipuja? Tule rennolle ja käytännönläheiselle kurssille oppimaan perusjutut kanojen pidosta Ellun opastamana.


"Asiaa tuli monipuolisesti, ja sinulla on myös paljon sellaista tietoa, mikä syntyy vain pitkän ja laajan kokemuksen kautta, kiitos kun jaat sitä meille muillekin :) Tyylisi pitää kursseja on hyvin käytännönläheinen, selkeä ja rento." -Kati T.


Kurssipäivät:

12.3. Lauantai 10.30-13 Pienkanalakurssi 14.3. Maanantai 18-20 Haudonta ja tipujen hoito 18.4. Maanantai 11-13.30 Pienkanalakurssi 10.5. Tiistai 18-20.30 Kanojen ruokinta 3.6. Perjantai 17-20 Pienkanalakurssi tilalla livenä

11.6. Lauantai 10-13 Pienkanalakurssi tilalla livenä


Ellun kanat ja munat- yrittäjä Elina "Ellu" Lindström pitää kurssit jo monen vuoden kokemuksella. Kurssit syntyivät muutama vuosi sitten asiakkaiden kysynnästä johtuen. Kurssit osoittautuivatkin supersuosituiksi ja niitä järjestettiinkin yhden sijaan useita kevään aikana ja syksylläkin vielä lisää. "Olen pitänyt maatiaiskanoja 2009 vuodesta. Aloitin kanaharrastuksen saadakseni omia munia omasta kanalasta ja nykyisin tämä on päivätyöni ja työllistän myös useita muita henkilöitä yrityksessäni. Kanamäärät on kasvaneet vuosittain nykyiseen lähes tuhanteen siivekkääseen."


Webinaareihin on helppo osallistua ja voit katsoa niiden äänitteen jälkeenpäin uudelleen tai katsoa kurssin itsellesi sopivana ajankohtana jos et pääse kurssille. Kurssit pidetään ZOOM-ohjelmalla, jota ei tarvitse ladata vaan saat suoran linkin sähköpostiisi ennen kurssia, josta pääset suoraan kurssiin. Webinaariin voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Jotkut ovat jopa televisiosta katsoneet kurssin parhaan kokemuksen saamiseksi. Vain kaksi kurssia järjestetään lähiopetuksena tilalla. Ryhmäkoko on rajattu! Kaikilla kursseilla on vain rajoitetusti paikkoja, joten varaa paikkasi heti!73 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Tilaa kuulumisia sähköpostiisi täyttämällä alla oleva lomake 

bottom of page