Myydään suurihopea kani lemmikiksi.

11/2/2020

"Tapion Tytär Tellervo" s. 17.5.2019. Paino 3,7kg naaras

 

Kasvatamme suurihopeita etupäässä lihantuotantoon. Tellervo on kuitenkin kooltaan liian pieni ja siro ja ei sovi jalostukseen tästä syystä. Tellervo on luonteeltaan ihanan ystävällinen ja sopisikin herttaisen luonteensa vuoksi paremmin lemmikiksi kuin pataan laitettavaksi. 

 

 

Tellervon etutassut on hieman sisäänpäin kääntyneet ja ei siksikään sovi siitokseen, mutta menoa se ei haittaa ja leppoisa pupu kaipaakin nyt sitä omaa hyvää kotia. Tellervo asui pitkään siskonsa kanssa ilman ongelmia, joten hän saattaisi sopia myös kaveriksi toiselle pupulle. Hän ei ole myöskään osoittanut mitään agressiivisuutta lajikumppeneita eikä hoitajia kohtaan, alkuun on tietysti hieman ujosteleva, mutta tutustumisen jälkeen tulee esiin leppoisa luonne. Kanien toimeen tuleminen on aina hyvin yksilöllistä ja tapauskohtaista, joten takuuta siitä ei voi antaa.

Kani myydään sukutaulun kanssa, tatuoituna ja rokottamatta. Suosittelen kanille RHD rokotusta, jos se pääsee ulkoilemaan tai sille tulee lajitoveri.

 

 

Tellervo ottaa lepiä vaikka hoitaja kohnaa häkissä.

 

Kasvatamme suurihopeita lihantuotantoon, näyttelyihin ja lemmikiksi. Myös siitokseen on lupaavia yksilöitä myynnissä. Kysy lisää! Tellervon hinta on 60€, näyttely- tai siitoskanit 80€.

 

Kyselyt yhteystietolomakkeella tai sähköpostiin ellunkanatjamunat @ gmail.com

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Please reload

Ellun blogi

Kuulumisia Kallion tilalta, Ellun kanojen hoitoa, munien keräilyä, reseptejä ja DIY-projekteja.

Viimeisimmät
Please reload

Arkisto
Please reload

Avainsanoja