top of page
Yhteystiedot

Kallion sukutila vuodesta 1917.

Suomalaisten maatiaiskanojen säilytystyötä jo vuodesta 2009. Ellun kanat kuopsuttelevat Salon kaupungissa Varsinais-Suomessa Raatalan kylässä.

Ellu laitumella2.jpg

Tanja

Pakkaamopäällikkö

Kananmunien ja verkkokauppatilausten pakkaaminen ja kanojen hoito.

Aikaansaapa ja reipas perheenäiti Pitkäjärveltä. Intohimona saksalaiset koirarodut. 

Titta.JPG

Muut

Tontilla häärii myös vanhaisäntä Hannu, poikani Mikko

ja vaihteleva määrä muitakin apulaisia. Nuori ja innokas Rocky- koira vahtii tiluksia ja vanhaan Minttu- kissaan saattaa törmätä pihalla.

AVOINNA

Ma-Pe 9-17


Meillä käy kortti, käteinen ja Mobilepay.

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Elina

Pomo

Tarjouspyynnöt, myyjäiset ja tapahtumat

 

"Hain ensimmäiset 19 untuvikkoa Kiskosta Pirjo Aavaharjulta ja siitä se sitten lähti. Nykyisin tilalla tepastelee jo useita satoja kotkottajia. 

 

Olen ollut mukana maatilan töissä jo 6-vuotiaasta saakka. Ammatiltani olen puutarhuri. Kasvit ja eläimet ovat intohimoni. Olen mukana suomalaisen maatiaiskanan säilytysohjelman neuvotteluryhmässä. Viljelemme tilalla myös LUOMU-viljaa"

Tanja.JPG

Titta

Logistiikkapäällikkö

Rekomyynti, Kanapakun kuljettaja ja asiakaskontaktit.

 

Eläinrakas huuliveikko. Harrastaa valokuvaamista ja lemmikki lintuja. Pitkän linjan koiraharrastaja ja melkein valmis eläintenkouluttaja.

Kanalan hoitajat.JPG

Täyden palvelun kanatavaratalo

bottom of page