AVOINNA

Ma-Pe 9-17

Meillä käy myös kortti!

Kallion tilan Ellu

Ellun kanat kuopsuttelevat Kallion tilalla Salon Raatalassa Varsinais- Suomessa. Maatila on ollut suvun omistuksessa jo vuodesta 1917. 

Kanojen koti

 

"Suomalaisten maatiaiskanojen säilytystä jo vuodesta 2009.

Hain ensimmäiset 19 untuvikkoa Kiskosta Pirjo Aavaharjulta ja siitä se sitten lähti. Nykyisin tilalla tepastelee vähän enemmän kotkottajia. 

 

Olen ollut mukana maatilan töissä jo 6-vuotiaasta saakka. Ammatiltani olen puutarhuri ja olen työskennellyt niissä töissä tilan ulkopuolella päästyäni lukiosta. Kasvit ja eläimet ovat intohimoni. Olen mukana suomalaisen maatiaiskanan säilytysohjelman neuvotteluryhmässä.

 

Perheeseeni kuuluu pieni Mikko poika ja mies, joka käy töissä tilan ulkopuolella. Tilalla kasvatetaan viljaa, metsää ja lihasikoja. Tilan kaksi päärakennusta ovat vierekkäin, vanhassa asun minä ja vanhaisäntä Hannu uudessa."

 

- Elina 

 

© 2019 Ellun kanat ja munat

Ellun kanat ja munat

Elina Lindström

044-5372335

ellunkanatjamunat@gmail.com

Ristisillantie 187 A

25320 RAATALA

Y: 2385724-2

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).