Suomalaisten maatiaiskanojen säilytystyötä jo vuodesta 2009. 

Elina "Ellu" Lindström

Kanala

"Ellun kanat kuopsuttelevat Kallion tilalla Salon Raatalassa Varsinais-suomessa. Maatila on ollut meidän suvun omistuksessa vuodesta 1917.

 

Hain ensimmäiset 19 untuvikkoa Kiskosta Pirjo Aavaharjulta ja siitä se sitten lähti. Nykyisin tilalla tepastelee jo muutamia satoja kotkottajia. 

 

Olen ollut mukana maatilan töissä jo 6-vuotiaasta saakka. Ammatiltani olen puutarhuri. Kasvit ja eläimet ovat intohimoni. Olen mukana suomalaisen maatiaiskanan säilytysohjelman neuvotteluryhmässä. Viljelemme tilalla myös LUOMU-viljaa"

 

- Elina 

Täyden palvelun kanatavaratalo

Olemme pieni perheyritys ja työskentelen tilalla itse kokoaikaisesti ja lisäksi työllistän muutamia osa-aikaisia eläintenhoitajia. Tilalla häärii myös poikani, puolisoni ja vanhaisäntä Hannu.

Palvelemme sinua mielellämme. Meiltä saat kaiken kanalaasi: rehut, automaatit, kuivikkeet ja kursseilta opastuksen kanailun saloihin.

Kanalan hoitajat.JPG
Munapuoti.JPG

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Munapuoti

Tervetuloa ostoksille munapuotiin. Tule hakemaan munia suoraan tuottajalta. Valitse puodin hyllystä kananmunat ja maksa kassaan käteisellä tai kortilla henkilökunnalle. Korttimaksu onnistuu arkisin klo 9-17, muulloin itsepalvelu. 

AVOINNA

Ma-Pe 9-17

Meillä käy kortti, käteinen ja verkkomaksu.

Kallion tilan Ellu