top of page
Yhteystiedot

Keäämme tietojasi, jotta voimme käsitellä ja toimittaa tilauksesi sekä tarjota juuri sinulle parhaiten sopivia etuja ja mahdollisimman onnistuneen ostokokemuksen. Tarvitsemme tietojasi myös asiakaspalveluun ja viesteihisi vastaamiseen ja palautusten käsittelyyn.  Hyväksyt tietojesi keräämisen täyttämällä lomakkeen, tekemällä tilauksen tai hyväksymällä evästeet. 

Ellu laitumella2.jpg

Rekisterinpitäjä

Tietoja kerää Ellun kanat ja munat- yritys, jonka tarkemmat yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta. Yhteyshenkilönä toimii Elina.

Mitä tietoja keräämme

Keräämme tilaukseesi liittyviä tietoja: yhteystietosi, tilauksesi, toimitustapa, tuotearvostelut, markkinointiluvat, maksutiedot ja ostoskorin keräilytiedot.

Titta.JPG
Hanna-Kaisa.jpg

Tietojen käsittely ja säilytys

Käytämme tietojasi vain omassa yrityksessä ja niitä käsittelevät vain omat työntekijämme ja kirjanpitäjä.

Emme luovuta tai myy tietojasi kolmansille osapuolille.

Säilytämme tietojasi noin kolme vuotta tai niin kauan kuin tilauksen käsittely, verottaja tai arkistointi edellyttää.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada pääsy säilytettyihin tietoihin, tietojen oikaisemiseen, poistamiseen, käsittelyn rajoittamiseen, vastustamiseen ja tietojen siirtämiseen.

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksia (www.kuluttajariita.fi).

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaa. (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Kanalan hoitajat.JPG

Tietosuojaseloste

bottom of page