top of page
  • Writer's pictureElina Lindström

Harjoittelijaksi teurastuksiin?

Olisiko tässä sinun paikkasi? Hae harjoittelijaksi kukkojen teurastukseen.


Kursseja ei pidetä livenä tilalla tänä syksynä, siksi tarjoan mahdollisuuden päästä teurastuspäivinä harjoittelijaksi. Haen noin kolmea harjoittelijaa, jotka pääsisivät kaikkiin kolmeen teurastuspäivään mukaan. Päivät sovitaan myöhemmin ja ne ovat keskiviikkona, perjantaina tai lauantaina.


Suunnitteletko omatarvekasvatusta? Tai aiotko kasvattaa kukkoja myyntiin? Haluatko oppia kukon teurastuksen eri vaiheet pienessä ammattimaisessa tilateurastuksessa? Opitut taidot valmistavat esimerkiksi oman yritystoiminnan alkuun tai isompaan kotitarvekasvatukseen. Opit elintarvikkseisiin liittyvää lainsäädäntöä ja hyödyllistä työskentelytekniikkaa sekä sen, miten saadaan käytettyä kaikki ruhonosat hyödyksi. Pääset myös nauttimaan päättömästä seurastamme. Monessa mielessä. Juttujen taso on vähintään tätä luokkaa ja seuraa ei voi muutenkaan kehua.

Kukkojen teurastuksen eri vaiheita
Eri vaiheita kukonteurastuksessa. Tässä viimeistelypesu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla ellunkanatjamunat@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella minulle. Etusijalla ovat ne, jotka voivat sitoutua kaikkiin teurastuspäiviin. Saat harjoittelusta työtodistuksen.


Kukkopaistin pakkaaminen vakuumipussiin.
Lopuksi paistit pakataan. Se on vähän siistimpää sisähommaa.


Ps. Syksyn aikana haemme tiimiimme myös uuden jäsenen. Keväällä ja kesällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa suuremmilla tuntimäärillä kun sesonki on käynnissä. Paikka olisi osa-aikainen ja onnistuisi myös viikonloppuvuoroina. Pääasialliset työtehtävät olisivat esimerkiksi munien pakkaaminen, munien kerääminen kanalasta ja kanojen hoito. Myös joulumyyjäisissä ja tapahtumissa tarvitsemme apuja myyjiksi.

Kananmunat pakataan Munapuodissa
Tässäkin voisi olla paikkasi.

257 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Tilaa kuulumisia sähköpostiisi täyttämällä alla oleva lomake 

bottom of page