top of page

Kokemuksia Ellun kanoista

Päivitetty: 15. marrask. 2023

Munittuaan ensin talven yli meillä, kaikki yli vuoden ikäiset kanamme muuttavat kesällä uusiin koteihin. Tällä sivulla on koottuna terveisiä kanojen uusista kodeista kuvien kera.


 


"Hei,

Hain sinulta kanoja viime syksynä ja upeita kanoja ovat. Erittäin seurallisia ja mukana touhuumassa pihalla meidän kanssa. Jos joku päivä saisin rakennettua isomman kanalan, hankkisin oitis lisää kanoja sinulta .

Kuvassa kaksi sinulta viime syksynä tulleita.

T. Nilla ja kanat" 


"Moikka! Kiitos vielä kanoista ja kamppeista! Kuulin että toivoit kuulumisia kun kanat ovat asettuneet uuteen asumukseensa.

Heti alkuun uudet asukit joutuivat nokkimisjärjestyksen alapäähän, ja aiemmat asukkaat edelleen häätävät uudet kanat pois kun ruuasta on kyse, muuten oleskelevat jo yhdessäkin. Uudet asukit ovat selkeästi rohkaistuneet ja tulevat ihmisen luokse ja syövät kädestäkin ja pyörivät jaloissa. Vaikka heitä ajetaan välillä pois, eivät onneksi vaikuta hirveän stressaantuneilta vaan kuopsuttelevat ja syövät ja juovat siinä missä muutkin. Myöskään mitään verisiä yhteydenottoja ei ole ollut, ja ulkoaitauksessa on onneksi tilaa väistää.

Uudet kanat alkoivat myös munimaan aika pian muuttonsa jälkeen.

Ihan hyvin siis menee, toivottavasti integroituvat vielä paremmin - jos on tähän vinkkejä, otamme mieluusti vastaan

Ohessa muutama kuva - uudet siis vaaleanruskea mustilla pyrstösulilla (Arya) ja mustanruskean kirjava (Prim).

Terkuin, K & J"


 


"Uljas kukko ja kanat ovat tosi kesyjä ja hyviä syömään ja pihalla kylvetään mullassa. Venäjän mustaterrieri Babuska mukana touhuissa.

Terveisin T M"


 


"Terveisiä Kirkkonummelta:

Hei Elina,

Nuorikot ovat sulautuneet laumaan hyvin, itse asiassa harmaa miniatyyri sulatti kukon . Vanha poika, ei enää astu, mutta mukava seuramies, harmaa nyt orrella vas puolella, vanha kukon rouva vasta neljäntenä vasemmalla. Setterin punainen on melkoinen boss lady, ei ottanut vastaan mitään nokittelua vanhoilta rouvilta !

Terkuin, A"


 

"Kiitoksia viimeisimmistä kanakaupoista! :) Nämä toukokuussa haetut kanat ovat hyvin meille kotiutuneet, tuntuvat melkeinpä olevan näitä vanhempia kanoja fiksumpia jo lähtiessään. Tosi rohkeita, touhukkaita ja järkeviä. Kaikki on mennyt kivasti, ja jokainen pikkukana myös munii ahkerasti. Liitteenä kuva, jossa ulkoillaan porukassa matoja haeskellen... Isot vielä vähän komentavat pienempiä, mutta sen suurempaa draamaa ei ole havaittavissa :)

Terv. Kati" 

"Kuva viime kesäinen mutta liittyivät seuraan kun lähdin marjoja poimiaan pihalle🤗 Myöhemmin parveen liittyi 5 kanaa ja teiltä sain hyviä neuvoja " sopeuttamiseen".. pari- kolme viikkoa niin olivat yhtä parvea vaikka alkupäivät olivat haastavia..kiitos siis vielä😍

En arvannut ennen kanoja kuinka erilaisia persoonia kanoissa löytyy😃"

- Anna N. 

81 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Tilaa kuulumisia sähköpostiisi täyttämällä alla oleva lomake 

bottom of page