• Koolle Oy

Sulkia ja höyheniä

Oletko koskaan miettinyt mistä askartelutarvikkeesi tulevat? Minä olen. Ja siksi olenkin kerännyt sulkia talteen syksyn paistikukoista. Sulkia voi käyttää askarteluun, virpomisoksiin, koruihin ja perhonsidontaan tai vaikka koristeluun ja sisustukseen. Sulkia voi käytää myös virikkeenä lemmikeille sillä ne ovat myrkyttömiä. Aito sulka, jossa on kanantuoksu, saa vaikka kissan tai koiran kiinnostumaan siitä.

Kukon satulasulka kimaltelee ihastuttavasti valossa.

Maatiaiskanojen värikirjo on laaja.

Harmaa väri on hiukan harvinaisempi piikkiönkannassa. Nämä ovat harmaan kukon siipisulkia.

Maatiaiskanojen sulat ja höyhenet ovat ekologisia askartelutarvikkeita ja ne on kerätty eettisesti eläviä eläimiä vahingottamatta. Sulat menisivät muuten hukkaan, mutta siististi talteen otettuna upeista höyhenistä voi tehdä monenlaista. Niitä ei ole värjätty eikä käsitelty vaarallisilla kemikaaleilla vain lämpödesinfioitu.

Tein sulkapusseja myytäväksi. Tulossa ainakin Viljavaraston kevät 9.4.2017 klo 11-15 ja REKO-tori Salossa ja Paimiossa 6.4 ja aina joka toinen torstai. Salon suuret pääsiäismyyjäiset ovat 12-13.4 klo 10-18, joista voi myös löytää sulkapusseja Luovuuden pajan myyntipöydältä. Luovuuden paja

Osta sulkia netistä: https://ellunkanatjamunat.mycashflow.fi/

© 2019 Ellun kanat ja munat

Ellun kanat ja munat

Elina Lindström

044-5372335

ellunkanatjamunat@gmail.com

Ristisillantie 187 A

25320 RAATALA

Y: 2385724-2

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).