• Koolle Oy

Pienkanalakurssit 2020

Supersuositut kanakurssit jatkuvat!

Vuoden 2020 kurssipäivät ovat 21.3, 18.4, 5.5. ja 22.5. Pienkanalan perustaminen on kurssin aiheena ja kaikki uudet kesäkanalan hoitajat ovat tervetulleita kurssille! Jos sinulla ei vielä ole kanalaa niin kurssilta saat tuhdit eväät oman kanaharrastuksen alkuun.

Kolmatta vuotta pidetyt kurssit jatkuvat tänäkin keväänä. Muutama vuosi sitten huomasin, että kanaharrastajat haluavat käytännön vinkkejä kanojen hoitoon. Puhelin pirisi ja viestejä tulvi kaikista kanavista minulle. Päätinkin ottaa härkää sarvista tarjota mahdollisuuden tutustua kanalaan ja kertoa vinkkejä kanojen hoitoon. Itse kävin monilla kursseilla kanaharrastuksen alussa. Olen käynyt muunmuassa: City-kanakurssilla ja poikastuottajien koulutuksessa pari mieleenpainuvinta kurssia mainitakseni. Ammatiltani olen puutarhuri, mutta käytännön kokemusta löytyy runsaasti maatilan töistä ja eläinten hoitamisesta. Olenhan työskennellyt sukutilalla sikojen parissa jo alle kouluikäisestä lähtien. Kanojen parissa olen ollut jo vuodesta 2009 lähtien. Alkuun kanaharrastus onkin muuttunut yritykseksi, joka työllistää minut kokopäiväisesti ja välillä muutamia muitakin.

Kurssit pidetään meidän maatilalla ja pääset aistimaan maaseudun tunnelmaa kurssilla. Tutustumme viranomaisten vaatimuksiin, lomakkeisiin, testeihin ja kanojen hoitoon niin teoriassa kuin käytännössä.

Opiskelemme pienessä ryhmässä, jossa on mahdollisuus vapaaseen keskusteluun ja aikaa on myös kaikkien kysymyksille.

Kurssin aiheina on mm. kanalan olosuhteet, kanojen ruokinta ja kukon teurastus.

Tervetuloa kurssille yksin tai yhdessä perheen kanss! Osta lippusi Pienkanalakurssille nettikaupastani: https://ellunkanatjamunat.mycashflow.fi/product/16/pienkanalakurssi

© 2019 Ellun kanat ja munat

Ellun kanat ja munat

Elina Lindström

044-5372335

ellunkanatjamunat@gmail.com

Ristisillantie 187 A

25320 RAATALA

Y: 2385724-2

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).