• Koolle Oy

Pienkanala-kurssit

Supersuositut Pienkanala-kurssit tulevat taas! Kevään 2019 kurssipäivät on julkaistu!

Viime kesänä pidetyt kurssit täyttyivät vauhdilla ja lisää kursseja piti järjestää, jotta kaikki halukkaat pääsivät opiskelemaan kanailun alkeita. Pienkanala-kurssi kestää neljä tuntia ja on hyvin käytännön läheinen. Opit kurssilla alkeet kanojen pidosta. Pääset näkemään maatiaiskanoja ja kurkkaamaan kanalaan sisälle ja saat vinkkejä rakenteluun. Kurssi sopii omista kanoista haaveileville ja jo kanoja omistaville tiedonjanoisille. Kurssilla keskustellaan kanoista ja pääset kyselemään mieltä askurrattavista asioista.

Tauolla maistellaan tietysti omien kanojen munista tehtyjä herkkuja.

Tauon jälkeen opiskellaan lisää ja otetaan "sääntösuomen" byrokratia haltuun.

Kurssilla voit tehdä myös hankintoja kanalaasi. Valikoimassa on ainakin juoma- ja ruoka-automaatteja ja paikallisen Rehux:n laadukkaita rehuja kätevissä 20 kg pikkusäkeissä.

Kurssin hinta on 49€ ja sisältää kahvit ja paperimateriaalit. Valitse mieluinen kurssipäivä ja ilmoittaudu nyt!

Osta paikkasi nettikaupastani: http://ellunkanatjamunat.mycashflow.fi/category/4/kurssit

© 2019 Ellun kanat ja munat

Ellun kanat ja munat

Elina Lindström

044-5372335

ellunkanatjamunat@gmail.com

Ristisillantie 187 A

25320 RAATALA

Y: 2385724-2

Lain edellyttämä ohjeistus riidanratkaisumenetelmistä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).