• Koolle Oy

Harjoittelijaksi meidän tilalle?

Etsitkö harjoittelupaikkaa? Opiskeletko maatalousalaa, eläintenhoitajaksi tai lomittajaksi?

Meillä saattaisi olla sinulle työssäoppimispaikka. Kysy rohkeasti tai tule käymään niin katsotaan sopiiko meidän tila harjoitteluusi. Harjoittelijan tulisi olla oma-aloitteinen, motivoitunut ja reipas. Työt ovat melko fyysisiä, joten hyvä peruskunto on hyvästä. Ja ehdottomasti eläinrakas, sillä meillä laitetaan eläinten hyvinvointi etusijalle. Emäntä on käynyt työpaikkaohjaajakoulutuksen ja näyttötutkinnon työelämäarvioinnin perehdytyksen.

Meillä on ollut aikaisemmin kaksi eri harjoittelijaa, jotka kumpikin tekivät useamman harjoittelun tilalla. Toinen luonnonvara-alalta ja toinen maatalouspuolelta Liviasta.

Meillä harjoittelija pääsee osallistumaan kaikkiin tilan töihin. Keväisin ja kesäisin kuoriutuneiden tipujen hoito on pääosassa. Perushoidon lisäksi tipujen kanssa tulee viettää aikaa ja seurustella, jotta ne tottuvat käsittelyyn. Meillä näkee kanan elämän kiertokulun haudonnasta kukkopaistiin.

Työtehtäviin kuuluu päivittäinen kanojen hoito ja munien keräys ja pakkaus.

Lisäksi aina tarpeen mukaan tehdään paalikuorma tai haetaan viljaa. Rakennusprojekteja on myös välillä ja sahaa ja akkuporaa pääsee kokeilemaan. Yleisestä siisteydestä huolehtiminen kuuluu myös vaikka harvemmin joutuu harjanvarteen. Vuodenaikojen mukaan, kasvatuserän vaihtuessa, kanalan tyhjennys ja siivous kuuluu myös töihin. Tilan tuotteet myydään suoramyyntinä suoraan kuluttajille REKO:n tai tapahtumien kautta ja tilanouto on myös mahdollista. Tilalla järjestetään kursseja ja tapahtumia. Asiakaspalvelua pääsee myös näkemään ja sometaidot ovat plussaa.

Harjoittelija on myös mukana isäntäperheen arjessa ja tauot pidetään yhdessä tuvassa. Ruoka tarjotaan tai omat eväät voi ottaa mukaan.

Ellun kanat ja munat

Ristisillantie 187

25320 RAATALA, SALO

Kanapuhelin 040 7180258

Elina Lindström 044 5372335

ellunkanatjamunat@gmail.com

Y: 2385724-2

© 2019 Ellun kanat ja munat